Clara Peya

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

80 minuts

Diumenge 12 de febrer | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Composició i piano: Clara Peya

Veu: Sandra Sangiao

Producció i contrabaix: Vic Moliner

Bateria i percussió: Didak Fernández

Slide guitar & Life electronics: Panxii Badii

Clara Peya
Clara Peya

Després de triomfar a la FiraTàrrega, on va presentar Limbo amb Les Impuxibles, companyia que pilota amb la seva germana Ariadna, la pianista i compositora barcelonina Claya Peya torna a abocar-se en la música amb Oceanes, el seu setè disc.

Oceanes és un homenatge a les dones a través de l’aigua, un disc que parla de les dones que han passat per la vida de la compositora des d’una perspectiva mitològica. L’espai sonor és diferent, hi ha immensitat i amplitud, i un acostament al concepte dels nòrdics i músics com Ólafur Arnalds, que treballa amb espais sonors al voltant de la soledat. Clara Peya és graduada en piano clàssic a l’ESMUC (2007) i ha cursat estudis superiors de jaz i modern al Taller de Músics. Ha estudiat durant més de 12 anys amb el professor Leonid Sintsev, amb qui va seguir la seva formació al Conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersbutg. Ha presentat els discs Declaracions, + Declaracions, Tot aquest silenci, Tot aquest soroll, esPiral, Mímulus i, ara, Oceanes.

És cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe Les Impuxibles, amb qui ha estrenat quatre espectacles multidisciplinars, ha estat compositora de diverses músiques per a espectacles de teatre i dansa, ha participat en discos de molts artistes i ha tocat amb diferents formacions per Espanya, Mèxic, França, Anglaterra i Rússia. A Oceanes, Clara Peya compta amb un equip de luxe: Vic Moliner, al contrabaix i la producció; Sandra Sangiao, la veu; Didak Fernández, a la bateria i les percussions i Panxii Badii, encarregat de l’electrònica de textura i ambient.

Escolta el nou disc de Clara Peya "OCEANES" a l'Spotify!

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR