Novembre

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

50 minuts

Divendres 07 d'abril | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Concepte i direcció: Roser López Espinosa  

Creació: Sol Vázquez, Diego Sinniger de Salas, Inés Massoni, Roser López Espinosa

Dansa: Sol Vázquez,  Diego Sinniger de Salas, Roser López Espinosa

Novembre
Novembre

Malgrat el seu títol, "Novembre" de Roser López Espinosa t’aporta calidesa, ganes de balancejar, rodar i fer cabrioles durant una hora, amb tres ballarins que exploren les seves possibilitats de moviment sense límits.

Al nou espectacle de la coreògrafa López Espinosa, els cossos dels tres ballarins -Ines Massoni, Diego Sinniger de Salas i Roser López Espinosa- s'enreden i formen estructures enginyoses. Tot flueix d'una manera orgànica i divertida per fer-nos viure una particular tardor, una col·lecció de postals, jocs físics, construccions i mecanismes impossibles.

Roser López Espinosa és llicenciada en Dansa Contemporània per MTD - Theaterschool / Escola Superior d'Arts d'Amsterdam (Holanda). Al 2005 rep la beca DanceWEB de Viena i segueix els entrenaments amb l'exentrenador olímpic de gimnàstica Jaume Miró. Balla a Holanda amb la Magpie Music Dance Company de Katie Duck, Marta Reig Torres i Pere Faura. A Barcelona col·labora especialment amb Àngels Margarit de la companyia Mudances i col·labora també amb Cesc Gelabert, Isaki Lacuesta i Iago Pericot, entre d'altres. Desenvolupa en paral·lel el seu propi treball de creació amb peces com The lizard 's skin, Còncau, Miniatura, etc, que reben el reconeixement internacional amb premis al Festival Masdanza, el Certamen de Burgos-NY i el Certamen de Madrid i formen part de la gira europea Aerowaves. Els seus treballs han estat present en programacions internacionals de referència a Europa, així com a Egipte, Canadà, Argentina, Xile, Panamà i Japó. Novembre es va estrenar a Rotterdam (Holanda) en el marc del Moving Futuras Festival 2015 i ha estat premiat amb una beca Iberescena.

Crítica:

Cuerpos enredados d'Omar Khan

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR