Rosana

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

120 minuts

Diumenge 02 d'abril | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Espectacle exclòs de descomptes i abonaments

Intèrpret i guitarra: Rosana Arbelo

Artistes de la banda:

Javier Quilez
David Pedragosa
Álvaro Peire
Joaquín MigallonRosana
Rosana

Rosana torna amb nou disc, En la memoria de la piel, un bon resum del que és avui Rosana. Un disc que en la seva totalitat conté temes inèdits i que es presenta amb el senzill "El cielo que me das", un tema enganxós, carregat de bones vibracions.

La peculiaritat d'aquest disc es troba en la seva producció, ja que és un viatge per diversos estils musicals que no havien estat explorats per l'artista. A més, enllaça el so orgànic dels instruments amb els arranjaments que es realitzen amb ordinador, per donar més profunditat a les cançons. Però més enllà de fer un disc, per Rosana entrar a un estudi de gravació significa sempre exorcitzar dimonis, i al mateix temps, és una forma de connectar-se amb el seu públic, dient les coses que surten del seu cor.

Les onze noves cançons de Rosana van néixer després d’un parèntesis, necessari després de la última gira internacional de la cantant, al juny de 2015. Rosana confessa que per a ella composar no és un ofici “em neix de la necessitat de comunicar el que sento. En aquesta ocasió vaig escriure 50 temes, però potser la propera vegada escric deu o cinc”. Al concert, Rosana, a banda de donar a conèixer els nous temes, recorrerà els temes de la seva carrera artística acompanyada per la seva banda.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR