Avui no sopem

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 01 d'abril | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autors: Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez

Direcció: Pep Anton Gómez

Intèrprets: Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana, Mercè Martinez

Espectacle ofert en llenguatge de signes

Avui no sopem
Avui no sopem

La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen... La decisió d’un matrimoni jubilat d’anar a viure a pagès desencadena un hilarant enfrontament amb els seus fills.

Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez tornen a unir les seves forces per crear la comèdia de la temporada: Avui no sopem. Dirigida també per Gómez, està protagonitzada per un planter d’actors experts en fer riure al públic: Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Mercè Martinez i Susanna Garachana. És el primer cop que els autors s’enfronten a una comèdia familiar. L’origen del projecte es troba en un antic guió basat en un casament real que mai va veure la llum i que, ara, els autors han recuperat i actualitzat, conservant els personatges originals i modificant l’ambientació.

Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez treballen junts des de fa 15 anys. El primer espectacle que van presentar va ser Excuses! (Teatre Romea, 2011), al que han seguit Mamaaá! (Teatre Condal, 2002), Mitad y mitad (Teatre Condal, 2014) i El Eunuco (La Latina, 2015).

Algunes curiositats
Mercè Martinez va interpretar a la Guillermina, la parella del Lopes (Jordi Sánchez) a Plats bruts i Jordi Banacolocha a Oriol Lopes, el seu pare.
Encara que pugui semblar contradictori, barallar-nos amb els nostres familiars és símptoma de relacions sanes i funcionals. El principal motiu de controvèrsia familiar són els diners, seguit de la batalla pel comandament de la televisió i el repartiment de les tasques domèstiques.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR