InTarsi

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

60 minuts
Edat recomanada: a partir de 7 anys

Diumenge 30 d'abril | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Menys de 16 anys: 6 euros

* Us informem que hi ha hagut un canvi d'intèrpret i Manel Rosés Moretó serà substituit per Eduardo Lucas.

Direcció: Cia. de Circ “Eia” i Jordi Aspa

Intèrprets: Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini, Manel Rosés Moretó

Direcció musical: Cristiano Della Monica

Coreografia: Michelle Man

Col·laboradors artístics: Roberto Magro, James Hewison, Giulia Venosa - Oiné Ensamble

InTarsi
InTarsi

Quantes vegades ens hem trobat en un lloc ple de gent i ens hem sentit completament sols i allunyats de la multitud? I quantes vegades ens hem trobat sols i al mateix temps en pau i harmonia amb nosaltres mateixos? InTarsi és el nou espectacle de sala de la companyia de Circ Eia, que es va donar a conèixer amb Capas, amb més de 150 actuacions en 12 països diferents. 

Una nova creació que vol acompanyar al públic a submergir-se en un món familiar, un univers fet per peces de vida per les que tots hem passat, per compartir una autèntica experiència humana. L’experiència de les contínues transformacions de les relacions humanes, amb els seus encontres i els seus desencontres, les seves complicitats i els seus moments de solitud...

Un viatge de circ en moviment, d’humor tendre i reflexiu, amb quatre acròbates que buscaran la transformació dels sentiments, passaran de tristos a alegres, d’estar sols a estar acompanyats... a través de la dansa, el teatre físic i les arts del circ.

L’equip de Eia va néixer l’any 2009 de la fusió de dos grups i és Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria Circ “per l’espectacle Capas, pel risc assumit en la investigació i innovació en el món del circ”. Capas també és Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Circ de sala 2011 i Premi de Circ Emilio Zapatero al Festival TAC Valladolid 2012.

Proposta inclosa en el marc del projecte europeu De mar a mar. Pyrénées de Cirque, que té l'objectiu fomentar la formació, la creació i l'exhibició d'espectacles de circ contemporani, a través del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals de la qual el Teatre Auditori en forma part.

Crítica:

Humor blanc carregat de bones intencions i sorpreses acrobàtiques, de Jordi Bordes

 

Vídeo:

 

Aquest espectacle forma part De Mar a Mar,  un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través de POCTEFA:

Patrocinador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR