Ballant al cel, com un estel

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

60 minuts
Edat recomanada: a partir de 3 anys

Diumenge 09 d'abril | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Balladors: Nens i nenes de l'Esbart Dansaire de Granollers.

Direcció artística: Conxita Armengol, Anna Capdevila, Ariadna Illa, Berta Illa, Gemma Merino, Eva Millán, Clàudia Ribó, Laia Serra i Julieta Torrents.

Director Musical i acordió: Marçal Ramon

Clarinet: Bernat Pi

Violoncel: Berta Pi

Percussió: Jordi Puig

Contrabaix: Iu Boixader

Estel: Maria Jover

Guió: Albert Juvany

Il·lustracions: Elena Frauca

Disseny de vestuari: Pau Fernández

Col·laboració especial: Pere Ortega

Ballant al cel, com un estel
Ballant al cel, com un estel

Aquest és el tercer espectacle de gran format dels grups infantils de l’Esbart Dansaire de Granollers, que combina la dansa, la música en directe, el teatre i les il·lustracions projectades en un únic i singular espectacle. El precedeixen les obres Plou i fa sol, en Risto balla sol (2002) i  Somia i… balla, Ton! (2011).

L’Estel, una adolescent apassionada per tot allò que es passeja en llibertat pel cel, vol recuperar un record perdut de la seva infantesa a la recerca del que ella creu que és el moment més feliç de la seva vida. Per aconseguir-ho haurà de treure la pols a episodis del passat, que la faran volar entre records que ella creia desapareguts.

Com estels de colors moguts pel vent, els grups infantils de l’Esbart dansaire de Granollers ens acompanyen a través de les danses en un viatge ple de somnis i emocions.

La proposta comptarà amb la participació de cinc músics del Vallès Oriental que tocaran en directe sota la direcció de Marçal Ramon. Però la proposta no només és escènica, sinó que va més enllà dels teatres. La història de l’Estel apareixerà en un llibre que anirà acompanyat d’un CD amb les músiques de l’espectacle. L’escriptor i guionista Albert Juvany, juntament amb la il·lustradora Elena Frauca, seran els qui plasmaran l’essència d’aquestes danses.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR