V-E-U-S!

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

75 minuts

Diumenge 21 de maig | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Cor Infantil Amics de la Unió

Dramatúrgia i direcció escènica: Marta G. Otín

Direcció: Josep Vila Jover

V-E-U-S!
V-E-U-S!

El Cor Infantil Amics de la Unió presenta al Teatre Auditori de Granollers V-E-U-S!, després d'haver girat per tot Catalunya i d'haver rebut una gran resposta per part de la crítica i del públic. 

L'espectacle, que ha estat seleccionat per a la Mostra d’Igualada d’enguany i nominat als Yeah! European Music Awards 2012, combina a la perfecció la música amb una posada en escena teatral única i la total interacció amb el públic. Un espectacle de 75 minuts de durada, dirigit musicalment Josep Vila Jover, amb dramatúrgia i direcció escènica de Marta G. Otín, que té un marcat caràcter didàctic i que pretén acostar al públic de totes les edats el món del cant coral.

Des que es va estrenar l’any 2012, l’espectacle s’ha presentat a nombrosos escenaris de Catalunya i també ha sorprès al públic de diversos festivals europeus. Després d’un temps renovant-ne part del repertori el Cor Infantil Amics de la Unió recupera aquest concepte de concert dinàmic i proper on la música, el moviment i la interacció amb el públic fan de V-E-U-S! una experiència única gràcies a la vitalitat dels joves membres del cor. 

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR