Peppa Pig

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 20 de maig | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Menor de 16 anys: 20 euros.

Menors de 2 anys que no ocupen localitat, entrada gratuïta que s'ha de recollir a les taquilles el mateix dia de l'espectacle.

Edat recomanda: de 2 a 6 anys

Peppa Pig
Peppa Pig

Peppa Pig. Big Splash, és una història trepidant de 90 minuts, especialment adaptada per a nens entre 2 i 6 anys, on el públic assistent veurà com Peppa ha de fer front a les fuites del sostre de la llar d'infants. Al costat dels seus amics, Peppa organitza una fira per recaptar els diners necessaris perquè el Sr. Bull pugui realitzar les reparacions.

Tots treballen junts i s'encarreguen de diferents activitats durant la fira: Peppa és la responsable de la "capbussada de la sort", Pedro ven globus, Danny és l'encarregat del micròfon per a anuncis, Suzy Sheep és la creativa "pinta-cares" i Emily s'encarrega de les antiguitats.

A més hi ha un convidat especial a la fira: el Sr. Potato del famós parc temàtic de Patatolandia, que s'encarregarà de ser el jurat de la competició de salts en tolls de fang. Peppa Pig, George Pig, Mamà Pig, Pare Pig, i els amics de Peppa, treballen com un gran equip i aconsegueixen així l'objectiu d'arreglar el sostre de la llar d'infants.

Peppa Pig és el programa líder en la franja de nens de 2 a 6 anys. A Espanya ho emet Disney Junior batent tots els records d’audiència amb més de 680.000 espectadors i un 16,3% de share a la seva franja horària a Clan TV de TVE. Peppa transmet valors als més petits com la generositat, l’amistat i la sinceritat en un espectacle protagonitzat per titelles d’alta qualitat. Peppa Pig. La búsqueda del Tesoro, a la seva gira per Espanya, va comptar amb més de 50.000 espectadors, essent un dels espectacles infantils amb més èxit del 2014.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR