Orquestra de Cambra de Granollers

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

75 minuts

Diumenge 07 de maig | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Orquestra de Cambra de Granollers (Corrado Bolsi, director)

Orquestra de Cambra de Granollers
Orquestra de Cambra de Granollers

Plantilla de corda, amb vent, sense vent, amb percussió, sense percussió, amb solistes, directors convidats i col·laboracions escèniques vàries... L’Orquestra de Cambra porta 25 anys fent música clàssica, fent ciutat, i ho vol celebrar amb un concert únic, obert al públic, ideal per gaudir en família dels principals èxits d’aquesta entitat històrica de Granollers.

25 anys sorprenent, fusionant estils, col·laborant amb els millors artistes i autors catalans del moment, fent ciutat...  Passat, el present i el futur en un concert que comptarà amb la participació de músics vinculats a l’entitat al llarg d’aquests 25 anys.

L’orquesta de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi, va néixer de la mà de l’EMM i Conservatori Josep M. Ruera. Al llarg d’aquests anys, l’orquestra que no ha oblidat el rol que, com a formació instrumental estable, li toca desenvolupar dins el panorama musical i cultural del país, oferint una programació  interessant, creativa i de gran nivell. Amb una plantilla flexible que els permet abordar estils i repertoris molt diversos, la seva versatilitat els ha permès interpretar programes de diferents estils i èpoques.

Vine a celebrar els 25 anys de l’orquestra i gaudeix de la millor música clàssica de tots els temps a casa teva!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR