Infàmia

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

95 minuts

Diumenge 28 de maig | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

* Us informem que hi ha dos canvis de repartiment respecte el text original publicat al llibret del teatre: Anna Moliner serà substituïda per Mar Ulldemolins i Jordi Boixaderas per Jordi Bosch.

Autor i director: Pere Riera

Intèrprets: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer

Infàmia
Infàmia

Infàmia neix d’un encàrrec de La Villarroel i de la seva directora artística Tania Brenlle al dramaturg Pere Riera, qui en aquesta ocasió també exerceix de director. És un text de nova creació on Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Moliner i Francesc Ferrer donen vida als protagonistes d’Infàmia.

Pere Riera tornarà a posar a prova el poder persuasiu de la ficció a Infàmia a través de la trobada de quatre actors de dues generacions diferents. Emma Vilarasau (que repeteix per tercera vegada a les ordres de Pere Riera després de Barcelona i Desclassificats) interpreta una actriu veterana retirada de l’escena per un motiu que no es pot revelar i que es dedica a fer de coach de dos joves intèrprets que no es treuen de sobre l’etiqueta d’ emergents i que viuen la professió de maneres molt diferents (Anna Moliner i Francesc Ferrer). El quart protagonista (Jordi Bosch) és el motor de l’acció: un actor d’èxit que proposa a l’actriu consagrada que torni a l’escenari.

L’obra reflexiona sobre l’ofici de l’actor, juga amb realitat i ficció i diferents plans de lectura. Planteja també com és possible que l’espectador es commogui durant una funció i, en canvi, pugui ser fred davant de la realitat i les seves tragèdies quotidianes.

Crítica:

Entre l'eufòria del desig i la frustració de la realitat, d'Andreu Sotorra (Recomana)

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR