Bitels per a nadons

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

Durada: 35 minuts
Edat recomanada: de 0 a 3 anys

Diumenge 05 de febrer | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Espectacle exclòs de descomptes. Aquest espectacle té preu únic i els nadons no tenen accés gratuït.TOTS ELS NADONS NECESSITEN COMPRAR ENTRADA PER ASSEGURAR LA LOCALITAT.

Direcció artística: Albert Vilà i Eva Vilamitjana

Coreografia: Eva Vilamitjana

Intèrprets: Alba Haro / Eduard Raventós (violoncel), Asier Suberbiola / Laura Marín (violí), Hugo Astudillo / Nil Villà (saxo), Albert Vilà (percussions), Eva Vilamitjana (dansa)

Arranjaments musicals: Jordi Bello

Vídeo interactiu: Anna Carreras

Bitels per a nadons
Bitels per a nadons

Hi ha una millor manera d’apropar la música als nadons que fer-ho amb les cançons del grup més universal? A Bitels per a nadons, quatre músics en moviment (violí, clarinet, violoncel i percussions) i una ballarina conviden a les famílies a participar en un càlid i emocionant homenatge a The Beatles. Adults i infants participaran directament en l’espectacle i els més petits estaran convidats a entrar a escena amb total llibertat per saciar la seva curiositat respecte els músics i la dansa. L’espectacle té la voluntat d’acostar les arts escèniques de vanguàrdia a l’oci familiar, amb un llenguatge no infantilitzat, respectuós i artísticament contemporani. Com en moltes cultures del planeta, els infants experimentaran en aquest espectacle la força de la música en comunitat. Sense prejudicis, amb la única voluntat de gaudir i experimentar en grup.

La petita Maumaluga és una companyia especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons i primera infància amb una llarga experiència pedagògica i interpretativa. Ha produït espectacles de petit format i de format teatre i col·labora amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques. També ha treballat amb institucions com el Conservatori Superior del Liceu, Royal Academy of Dance (Londres), LCCM (Londres), o l’Institut del Teatre de Barcelona.

Crítica de l'espectacle a Voltar i voltar

Vídeo:


Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR