Tots Dansen 2017

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

50 minuts

Dijous 18 de maig | 20:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Espectacle exclòs de descomptes

Instituts participants:

Dimecres: Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès), Institut Baix Montseny (Sant Celoni)
Dijous: Eugeni Xammar (L’Ametlla del Vallès), Institut El Vern (Lliça d’Avall)
Divendres: Institut Celestí Bellera (Granollers), Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)

Tots Dansen 2017
Tots Dansen 2017

El Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural acullen, un any més, el projecte Tots Dansen, a Granollers, nascut al Mercat de les Flors de Barcelona i amb el suport del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals.

Adreçat a escoles d’ensenyament secundari, el projecte té per objectiu introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània entre el públic jove i consisteix a treballar una coreografia d’un coreògraf professional juntament amb els professors de l’institut i una professora de dansa.

Aquest any, el que veurem sobre l’escenari del teatre serà un espectacle de dansa d’alumnes de sis instituts que han treballat gairebé mig any en el projecte, juntament amb els seus professors d’educació física, sota la direcció artística del coreògraf, Ramón Baeza de la companyia Increpación Danza, escollit per concurs tenint present la seva trajectòria professional i motivació personal. Una eina educativa pel professorat i una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat dels instituts d’ensenyament secundari que hi participen.

El projecte Tots Dansen s’articula en tres àmbits: la formació del professorat als instituts, el treball a les escoles i la representació final del Tots Dansen, al Teatre Auditori de Granollers.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR