El fill que vull tindre

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

75 minuts

Divendres 17 de novembre | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Creació i direcció: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
Interpretació: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons

El fill que vull tindre
El fill que vull tindre

Una reflexió sobre l'educació i el paper del pares, dels iaios, dels mestres i dels fills en el procés d'aprenentatge. Una proposta no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia, que parla sobre els lligams emocionals amb els fills i amb els pares. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres mancances o les nostres expectatives. De l'esforç que hem de fer per a comprendre els fills i també de la dificultat per a comprendre les generacions passades.

Amb tres generacions en escena, El fill que vull tindre és un tribut de pares a fills i de fills a pares malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena explicar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, de vegades, comunicar-nos.

“Quin fill volia tindre el meu pare?
Quin fill voldria tindre jo?
Quin iaio voldria que fóra jo per al seu fill?
Quin pare haguera volgut tindre el meu fill?”

El muntatge ha estat nominat als Premis Max 2016-2017 en les categories de Millor espectacle de teatre i Millor direcció d'escena. 

Crítiques:

EL FILL QUE VULL TINDRE – El Pont Flotant (Xarxa Alcover)

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR