Boscos

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

3 hores i 40 minuts (amb entreacte de 20 min. inclòs)

Dissabte 14 d'octubre | 20:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autor: Wajdi Mouawad
Traducció: Cristina Genebat
Direcció i espai: Oriol Broggi
Interpretació: Màrcia Cisteró, Cristina Genebat, Marissa Josa, Clara de Ramon, Xavi Ricart, Xavier Ripoll, Marc Rius, Carol Rovira, Xavi Ruano, Sergi Torrecilla, Ramon Vila

Boscos
Boscos

Boscos, de l’escriptor libanès Wajdi Mouawad i dirigida per Oriol Broggi, és una tragèdia marcada per l’engany de generacions passades i amb repercussions presents. Una història punyent, colpidora que serveix de reflexió sobre el mal, les guerres i la història.

Una obra punyent i profunda, en què, un cop més, Mouawad posa les seves paraules al servei dels fets històrics més punyents de les últimes dècades del segle passat. A Boscos inclou la descripció d'una matança que va tenir lloc a Canadà poc després de la caiguda del mur de Berlín. El 6 de desembre de 1989 a l’escola Politècnica de Mont-real un home armat va matar a catorze dones i en va ferir tretze més.

Amb la direcció d’Oriol Broggi, la traducció de Cristina Genebat, l’elenc d’actors format per Màrcia Cisteró, Cristina Genebat, Marissa Josa, Clara de Ramon, Xavi Ricart, Xavier Ripoll, Marc Rius, Carol Rovira, Xavi Ruano, Sergi Torrecilla i Ramon Vila, creen un espectacle dramàtic en majúscules.

Crítiques:

Boscos (Time Out)
Oriol Broggi regresa con 'Boscos' al mundo de Mouawad
(el Periódico)

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR