Áureo

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

90 minuts

Divendres 01 de desembre | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Coreògrafs: Jone San Martin, Christine Hassid, Judith Argomaniz, Lukas Timulak i Itzik Galili
Directora Artística: Adriana Pous
Director General: Fernando Sáenz de Ugarte
Ballarins: Jone Amezaga, Riccardo Ciarpella, Ioritz Galarraga, Juliana Javier, Miren Liceaga, Esmee Lobley, Andrea Loyola, Fernando Luis, John O'Gara, Tiziano Pilloni, Marek Strycek, Olaia Valle.

Áureo
Áureo

Dantzaz pretén fer arribar la dansa de qualitat internacional a tots els públics, posant en contacte coreògrafs reconeguts amb joves ballarins arribats de tota Europa. En aquest cas, Áureo és una producció formada per cinc peces coreogràfiques curtes que formen una successió de degustacions de diferents estils, amb la qualitat internacional com a eix d'unió, amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públics, tant els experts, com aquells que mai han assistit a un espectacle de dansa.

Els coreògrafs d'aquesta producció són: Itzik Galili, Lukas Timulak, Jone San Martín, Christine Hassid i Judith Argomaniz.

El nom d’Áureo fa referència al número Auri, també anomenat Divina Proporció, present en el món de l'art des de l'antiga Grècia, a la vegada que metafòricament fa referència aquí a  la degustació de creacions diverses i variades.

A Áureo es busca la qualitat i la proximitat, l’excel·lència i l’espectacularitat. Una gran creació per a tot tipus de públics, en la qual també es busca l diversitat d'espais. I és que Áureo es desenvolupa no només a escenari, sinó que comença i acaba en el mateix hall del teatre.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR