La Bella Dorment (2017)

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

130 minuts

Diumenge 19 de novembre | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Ballet Nacional Rus

Direcció: Sergei Radchenko
Solistes: Maria Sokolnikova, Maria Klueva, Anna Zimovchenko, Olga Gudkova, Alexandra Krukova, Dmitri Sitkevich, Nurlan Kinerbaev, Alexander Daev i Ivan Zviagincev
Música: Piotr Txaikovsky
Coreografia: Marius Petipa
Llibret: Charles Perrault, versió dels Germans Grimm

La Bella Dorment (2017)
La Bella Dorment (2017)

“El rei Florestan XXIV i la reina han convidat  totes les fades al bateig de la seva filla, la princesa Aurora, perquè siguin les seves padrines. Mentre arriben amb obsequis per al nadó, són interrompudes per la presència de Carabosse, la fada malvada. Està enfadada per no haver estat convidada i li regala a Aurora un fus, anunciant que un dia la princesa es punxarà un dit amb ell i morirà. La Fada de les Liles, que encara ha d'oferir el seu regal, promet que Aurora no morirà, sinó que caurà en un profund somni del qual serà despertada pel petó d'un príncep”

Aquest és el pròleg de La bella dorment, en la versió que oferirà el prestigiós Ballet Nacional Rus, al Teatre Auditori de Granollers, ballet en quatre actes, amb música de Txaikovski i llibret de Charles Perrault, versionat dels Germans Grimm i direcció de Sergei Radchenko.

Sobre l’escenari, un cos de ball de 45 ballarins delectaran als assistents amb la perfecció, la profunditat i la delicadesa dels seus moviments.

El Ballet Nacional Rus es funda el 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolshoi de Moscou, Sergei Radchenko crear una nova companyia que reunís als elements més clàssics de les grans formacions de Ballet Kirov i Bolshoi en una nova companyia de ballet independent dins el marc del ballet clàssic rus. Els principals ballarins de tota Rússia formen part d’aquesta companyia, posant en escena noves produccions de clàssics atemporals com Giselle, Don Quixot o Carmen.

El Ballet Nacional Rus ha realitzat nombroses gires per Europa, amb extraordinàries recepcions a Itàlia, França, Espanya, Alemanya i els Països Baixos, a més del Regne Unit, incloent nombroses representacions en el famós Coliseu de Londres.

Sergey Radchenko dedica "La Bella Dorment a la memòria de qui va ser la seva parella de ball durant més de 20 anys, Maya Plisetskaya.

Crítiques:

LA BELLA DURMIENTE (Teatro Cervantes de Málaga)
Russian National Ballet presenta «La bella durmiente» 
(La Voz de Galicia)

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR