Calígula

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

105 minuts

Dissabte 20 de gener | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Espectacle en castellà

Autor: Albert Camus
Traducció: Borja Sitjà
Dramatúrgia i direcció: Mario Gas
Repartiment: Pablo Derqui, Borja Espinosa, Mònica López, Bernat Quintana

Calígula
Calígula

Mario Gas dirigeix Calígula, una de les grans peces dramàtiques d’ Albert Camus. Protagonitzada per Pablo Derqui l'obra tracta els temes recurrents de l’autor, com l'absurd existencial, l'alienació metafísica, el sofriment i la lògica del poder. 

Basat en l’emperador romà  descrit per Suetonius, Calígula és, en realitat, una sèrie d'obres dins d'una sola peça. El protagonista de l'obra (Pablo Derqui) es troba cara a cara amb l'absurd després de la mort de la seva germana/amant i sotmet als seus súbdits a una sèrie de manifestacions del que ell considera que és la veritat: que els homes moren i són infeliços. 

Anteriorment Derqui havia treballat sota les ordres de Mario Gas en la mort d'un viatjant de Arthur Miller, representada al Teatre Lliure el 2009. La peça, una crítica del valors conservadors i la fal·làcia del somni americà, dedicat a Miller com a dramaturg el 1949.

El repartiment el completen Borja Espinosa, Mònica López, Bernat Quintana.

L’obra és una coproducción de Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida, el Teatre Romea i el Festival Grec.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR