Els Pastorets '17

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

110 minuts

Dissabte 30 de desembre | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Direcció: Pablo Bravo
Intèrprets: Amics dels Pastorets de Granollers
Entitat convidada: Passaltpas. Danses del món
Entitat col·laboradora:  BATUCAL’OLLA de Cànoves 

Aquest espectacle forma part de Granollers a escena

Els Pastorets '17
Els Pastorets '17

Passen els anys, arriba el Nadal i de nou, us proposem de tornar a reviure la història dels Pastorets. No és una història qualsevol, és un esdeveniment que va passar una màgica nit a Betlem.
“Que potser hi aneu, vos?” preguntaren en Lluquet i en Rovelló... a en Jeremies i vosaltres “Que hi voleu venir?”
Veniu també i acompanyeu-nos a adorar l’Infant Jesús sense caure en els paranys de l’infern i no tingueu por perquè àngels i angelets vetllaran per tots nosaltres. Entreu i així els més petits podran gaudir d’aquest espectacle tan entranyable i familiar.

Pastorets, bons pastorets, us esperem aquest Nadal!

 

Els Amics dels Pastorets de Granollers porten des de l’any 1886 fent la representació d’Els Pastorets a Granollers. En els últims anys, incorporen a la tradicional obra la col·laboració d’una entitat de Granollers, que aquest any serà l’associació Passaltpas, danses del món.

Amb la direcció de Pablo Bravo, els Amics dels Pastorets de Granollers tornaran a oferir una representació que respecta el clàssic de Folch i Torras però que hi incorporarà molts tocs novedosos cada any. Una actuació coral, de gran qualitat, implicació i il·lusió de tots els que componen els Amics dels Pastorets de Granollers. Enguany s’han programat tres funcions, amb una escenografia molt cuidada, que dóna com a resultat una representació gaudir en família, que incorpora tocs divertits, un clàssic entre els clàssics, cada any diferent i una cita obligada per aquestes dates.

Crítiques:

Els Pastorets de Granollers segueixen la tradició tot innovant (VOTV)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR