DesHábitat

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

55 minuts

Diumenge 03 de desembre | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Direcció artística: Rosa Díaz
Coreografia: Raquel Pretel i Natalia Ferrándiz
Intèrprets: Miguel Moreno “Bolo”, Raquel Pretel, Chema Martín, Emilio López

DesHábitat
DesHábitat

La companyia Vaivén Circo ens presenta el seu nou espectacle DesHábitat, després de l’èxit de l’anterior creació Do not disturb, que els va portar a fer 3 anys de gira, amb 270 funcions pel territori estatal i per Europa.

Un espectacle gestual, de coreografies circenses, que ens parla de l'acrobàcia i de la dansa, amb referències al flamenc. En definitiva, una història explicada des del moviment.

DesHábitat és la reunió de quatre supervivents, quatre personatges a la recerca d’un espai vital. Com fer d’un espai inhòspit habitable? Com trobar l’harmonia en allò que és hostil?

Uns personatges que busquen tranquil·litat, que mostren la seva pau i que cooperen per aconseguir-ho però, com acostuma a passar en les relacions humanes, sorgeixen conflictes per superar amb humor, poesia i circ, en un entorn que ens transporta a un món ple de matisos.

Un espectacle que ens plantejarà les situacions des de la perspectiva que les petites coses són molt més importants que les grans i la necessitat de ser únic i autèntic.

Crítiques:

onstructores de catedrales (Andrés Molinari)
Des-hábitat
 
(Recomana)


Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR