Plou foc

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

60 minuts
Edat recomanada: a partir de 6 anys

Dissabte 14 d'abril | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió
Orquestra de Cambra de Granollers

Cors participants:
Concert dissabte 14.04 18h: Cor de l’Escola Ponent (Antoni Garcia, director)
Concert diumenge 15.04 18h: Petits Cantors Amics de la Unió
(Marta Dosaiguas i Guifré Canadell, directors) 
Música: Lluís Pérez Cansell
Text: Albert Pijuan
Direcció escènica: David Cuspinera Viñas i Francesca Masclans Badia
Direcció musical: Josep Vila i Jover

Il·lustració: Marc Curto

Veus - Cor Infantil Amics de la Unió i l’OCGr són residents al Teatre Auditori de Granollers

Plou foc
Plou foc

Dues columnes de nens fugen de dues ciutats en guerra, que estan sent bombardejades. Ja fa dies que caminen sense rumb, cada grup per la seva banda. Fins que una nit arrenca a ploure i necessiten trobar sostre.Tots dos grups es veuen obligats a passar la nit sota el mateix sostre, un indret abandonat. Els nens de tots dos grups hauran d’aprendre a sobreposar-se a allò que els adults els han ensenyat.

En un primer moment, la supervivència més bàsica («què menjar») fa que les tensions s’hagin de deixar de banda, però finalment, al llarg d’aquesta convivència forçada, acabaran entenent que tot el que els havien explicat els adults era un engany, i seran capaços d’imaginar un futur on els nens dels dos colors poden ser amics i dur vides allunyades de les bombes; és a dir, de ser simplement nens.

Tanmateix, quan arriba el matí, veuen un escamot d’avions que s’acosta cap al seu refugi. Per un moment creuen que els venen a rescatar, però l’estol d’avions bombardeja l’edifici abandonat on els nens han passat la nit. Els nens, que ja són experts en l’art del refugi, aconsegueixen sobreviure, i quan reprenen el camí a la cerca d’un lloc on poder viure ho fan conjuntament, encomanant-se a la bondat i a la responsabilitat dels adults que els vulguin acollir en una ciutat segura.

Amb aquest colpidor argument es presenta Plou Foc, una reflexió sobre la guerra des dels ulls dels infants de la mà de l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i les escoles de la ciutat.

MAKING OFF

 

ALTRES VIDEOS

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR