Sota Teràpia

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

100 minuts

Divendres 01 de setembre | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autor: Matías del Federico
Direcció: Daniel Veronese
Interpretació: Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas

Sota Teràpia
Sota Teràpia

Una nit de divendres, abans d’un merescut descans de cap de setmana, tres parelles que no es coneixen són convidades a participar en una singular i relaxada sessió de teràpia basada en un intercanvi d’experiències personals, desitjos, somnis i frustracions. Però algú està absent en aquest experiment: la sessió es desenvoluparà sense la tutela de cap professional i la teràpia l’hauran de portar a terme els mateixos “pacients”.

A poc a poc s’engega una maquinària impensada i es va desencadenant una sèrie de confessions, reclamacions, veritats i mentides. I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat, un trencament amb el precàriament ordenat comportament social. Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen, i així sortirà a la llum una altra veritat. I només així, també poder respirar.

Sota Teràpia és una comèdia escrita per Matías del Federico, un dels guanyadors del concurs CONTAR 1, primera fira teatral de Buenos Aires organitzada per la AADET (Asociación de empresarios teatrales), i la AAA (Asociación Argentina de Actores), i Argentores
amb el propòsit d’estimular la presència d’obres d’autors nacionals en el circuit comercial.

De la versió al castellà va fer-se càrrec David Serrano i, novament amb direcció de Daniel Veronese, “Bajo Teràpia” es va presentar sis setmanes a Teatros del Canal amb un èxit aclaparador de la mà de Gorga Otxoa, Manuela Velasco, Melani Olivares, Fele Martínez, Juan Carlos Vellido i Carmen Ruiz.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR