Cyrano

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

75 minuts

Dissabte 07 d'abril | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Obra d’Edmond Rostand
Adaptació i direcció: Pau Miró
Idea original: Lluís Homar
Interpretació: Lluís Homar, Joan Anguera, Aleix Batllori, Aina Sánchez i Albert Prat
Composició musical: Sílvia Pérez Cruz

Una producció de: Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya 2017

Cyrano
Cyrano

Després de posar-se a la pell de tots els personatges de Terra baixa i triomfar arreu del país, Lluís Homar torna al Teatre Auditori de Granollers per posar-se el nas d’un dels soldats poetes més famosos de la història del teatre: Cyrano de Bergerac. L’obra és una adaptació del clàssic d’Edmond Rostand reescrita i dirigida per Pau Miró. Aquest cop, però, Homar no interpreta tots els papers de l’auca: està acompanyat de quatre actors més i, de nou, amb una banda sonora d’excepció: les cançons de Sílvia Pérez Cruz.

En el cas de Cyrano, la intenció és donar continuïtat a la idea, encetada amb Terra baixa, de projectar una mirada diferent als grans clàssics. Així, l’obra es presenta com una comèdia heroica en cinc actes i en vers que, en la seva època, va ser l’obra més popular del teatre francès, basada en la vida del dramaturg i poeta francès Cyrano de Bergerac. Els crítics la consideren una obra mestre i l’èxit més notable del teatre popular de tots els temps.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR