Ballet de Catalunya

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

90 minuts

Diumenge 22 d'abril | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Cia. Ballet de Catalunya

Direcció artística: Elías García
Coreografies: Elías García, Raphael Bianco i Marius Petipa
Direcció tècnica: Ricardo Alegria
Assistència artística: Maria Fernanda Urcia i Ksenia Korobchanskaya
Ballarins: Rebecca Storani, Maria Luisa Castillo, Julia Roca, Madoka Sasaki, Alexandra Urcia, Mathilde Marlin, Rossana Morelli, Yukari Mizu, Valeriia Kuts, Miho Okamura, Clara del Cerro, Giuliana Restivo, Victoria Aletta, Mónica Gomez, Lorenzo Misuri, Lucien Vecchierelli, Alessandro Burini i Leander Rebholz
Música: Ricardo Drigo, W. A. Mozart, R.V. Rachmaninov, L. Minkus

Ballet de Catalunya
Ballet de Catalunya

Amb l’objectiu de disposar d’una companyia de dansa autòctona amb capacitat de representar i identificar Catalunya com a centre de produccions amb personalitat pròpia, neix el Ballet de Catalunya. Un cos de ball amb capacitat d’explorar les grans obres clàssiques de tots els temps i sotmetre’s, a la vegada, a corrents més avantguardistes de la dansa internacional.

Sota la mà d’una direcció artística encapçalada per Elías García, el nou Ballet de Catalunya evoca la dansa més exigent i de tècnica acurada i compta amb la presència de grans figures de renom internacional, ballarins, mestres i coreògrafs, així com amb un programa artístic original i de repertori clàssic, neoclàssic i contemporani. La companyia rememora els millors coreògrafs internacionals, sense oblidar els coreògrafs catalans que han fet història, i obre les portes per afavorir la generació de sinergies amb companyies catalanes emergents o ja reconegudes.

L’espectacle de dansa que presenta la companyia, resident al Centre Cultural de Terrassa, compta amb les coreografies de Elías García, Jorma Elo i Juanjo Arqués, entre d’altres. Una carta de presentació que no deixarà indiferent a ningú.

Crítiques:

Ballet de Catalunya (BNC) - Ballet y más
Creación del Ballet de Catalunya - Ballet y más

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR