Moby Dick

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

100 minuts

Dissabte 28 d'abril | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autoria: Juan Cavestany
Direcció: Andrés Lima
Interpretació: Josep Maria Pou
Resta de repartiment en curs
Adaptació: Joan Cavestany

Moby Dick
Moby Dick

Adaptació de Joan Cabestany a l’escena teatral de Moby Dick, una apassionant obra mestre de la literatura universal, dirigida per Andrés Lima i protagonitzada per Josep Maria Pou, com a actor principal. Reconegut actor nacional que ha treballat tant en cinema com en televisió i teatre i que es convertirà ara en un dels personatges més apassionants de la literatura: el capità Ahab.

Però, qui és Ahab? Es tracta del personatge que protagonitza Moby Dick, obra de Hermann Melvill, que ens acosta a un home obsessionat per la raó i l’autosuperació. Un capità que no creu en la capacitat bondadosa de l’ànima i es llença al mar per portar a terme una homèrica lluita contra la balena que li treu el son: Moby Dick.

Aquesta és una de les obres més conegudes de la literatura universal i, de fet, s’han fet moltes adaptacions al terreny teatral. No obstant això, el muntatge que ens presenta Andrés Lima està inspirat molt especialment en la figura d’Ahab i la seva obsessió per caçar la balena.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR