Jorge Drexler

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

75 minuts

Divendres 11 de maig | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Exclòs d'abonament i de descomptes

Jorge Drexler, veu i guitarra

Jorge Drexler
Jorge Drexler

Als seus 53 anys, el cantautor uruguaià Jorge Drexler presenta el seu àlbum número 15,  Salvavidas del hielo, un disc reflexiu a la recerca de la reinvenció de la seva pròpia música. Un homenatge a les eines bàsiques de l’art trobadoresc, la veu i la guitarra, essent aquesta última l’únic so que compon el disc, enregistrat entre la ciutat de Mèxic i Madrid.

El projecte, compost per 11 cançons, surt després de tres anys de Bailar en la cueva, treball amb el que va guanyar dos Grammy Latinos. Entre les seves cançons, ofereix homenatges a músics uruguaians com Alfredo Zitarrosa, Eduardo Mateo i l'espanyol Joaquín Sabina en la cançó Pongamos que hablo de Martínez. També compta amb la col·laboració de les cantants mexicanes Natalia Lafourcade i Julieta Venegas, així com també de la xilena Mon Laferté.

Jorge Drexler va guanyar el Premi Goya (2008) a la millor música original per la cançó La vida secreta de las pequeñas cosas i un Òscar per la seva cançó Al otro lado del río de la pel·lícula Diarios de motocicleta. A més, és el primer uruguaià a obtenir un premi de l'acadèmia nord-americana.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR