Adossats

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

95 minuts

Dissabte 19 de maig | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autoria: Ramon Madaula
Direcció: Jordi Casanovas
Interpretació: Ramon Madaula, Jordi Bosch, Carles Canut, Rosa Renom, Guillem Balart i Marieta Sánchez Martínez
CANVI DE REPARTIMENT: Per malaltia de l'actor Carles Canut, el seu paper serà interpretat per Camilo García.

Adossats
Adossats

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi (l’avi) es diu Jordi; el fill del Jordi (el nét) també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d'espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses que es reserven un fort caràcter.

Així comença Adossats, un dels plats forts de la temporada al Teatre Auditori de Granollers. Una comèdia àcida sobre les relacions familiars escrita i interpretada per Ramon Madaula i dirigida per Jordi Casanovas. Jordi Bosch, Carles Canut, Victòria Pagès i Marieta Sánchez acaben d’arrodonir la nova producció del grup Focus.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR