Tots Dansen 2018

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

60 minuts

Dimarts 15 de maig | 20:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Exclòs d'abonament i de descomptes

Coreografia: Constanza Brncic

Instituts participants:

Dia 15 de maig:
Institut Baix Montseny (Sant Celoni)
Institut Marta Estrada (Granollers)

Dia 16 de maig:
Eugeni Xammar (L’Ametlla del Vallès)
Institut El Vern (Lliça d’Avall)

Dia 17 de maig:
Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès),
Institut Bellulla (Canovelles)
Institut Domus d'Olivet (Canovelles)

Dia 18 de maig:
Institut Celestí Bellera (Granollers)
Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)Tots Dansen 2018
Tots Dansen 2018

El projecte, organitzat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, celebra la seva 6ena edició complint el seu principal objectiu: apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, esdevenint alhora una eina educativa pel professorat i una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva.

Tots Dansen no ha deixat de créixer des que se’n va fer la primera edició, la temporada 2012/2013, amb 3 ciutats, 8 instituts i 562 alumnes participants. Al 2017 es va dur a terme l’aplicació de la seva cinquena edició, amb la participació de 7 ciutats de la Xarxa, 30 centres de secundària implicats i 1.822 joves entrant en contacte amb la dansa contemporània, amb un resultat de 18 funcions. Aquest 2018, el projecte continua creixent amb una ciutat més que hi participa i amb el desdoblament del projecte amb 3 coreògrafs: Inés Boza, Constanza Brncic i Toni Mira.

Com cada any, el projecte és impulsat a la comarca per l’Associació Cultural i el Teatre Auditori de Granollers on, finalment, tindran lloc les representacions finals, resultat de tot un procés de creació coreogràfica que es comparteix durant tot un trimestre entre alumnes i professors, amb la supervisió artística dels coreògrafs i ballarins professionals.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR