Partícules

Finalitzat
2017-2018
DURADA: 

60 minuts
Edat recomanada a partir de 5 anys

Divendres 01 de juny | 20:30 h

Teatre Auditori de Granollers

Exclòs de descomptes

Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta, sense localitat. Cal recollir l'entrada a les taquilles del Teatre Auditori el mateix dia de l'espectacle.

Composició: Lluís Vidal
Text: Sergi Belbel
Direcció escènica: Ignasi Tomàs i Marta Gil
Direcció musical: Josep Prats, Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montse Meneses

Partícules
Partícules

Des de l’any 2000,  l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers organitzen Cantània, amb la participació de més de 90 escoles de la comarca. Enguany la composició de l’espectacle va a càrrec de Lluís Vidal, amb text de Sergi Belbel i la direcció escènica d’Ignasi Tomàs i Marta Gil. Josep Prats, Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montse Meneses són els encarregats de la direcció musical d’enguany.

Un projecte musical que se celebra a Barcelona des de l’any 1991, primer des de l’Institut Municipal d’Educació i més tard des de l’Auditori de Barcelona, amb el patrocini de l’Obra Social La Caixa i la Generalitat de Catalunya. Contribuir en la formació permanent dels especialistes de música i millorar l’educació musical dels alumnes que hi participen, mitjançant una vivència en directe i compartida amb nois i nois d’altres escoles de la comarca són els objectius principals d’aquest gran projecte, que arriba aquest 2017 a la divuitena edició al Vallès Oriental.

Una experiència única i inoblidable per a tots aquells que la fan possible i que, enguany, porta per títol Partícules i ens acosta a l’origen i evolució de l’univers.

Els científics afirmen que fa aproximadament tretze mil milions d'anys, una gran explosió va originar el nostre Univers. En els primers instants de la seva existència, es varen crear les quatre dimensions que ara anomenem "espaitemps": tres d'espai i una de temps. També des d'aquests primers instants, apareixen les partícules. Primer en forma d'una mena de sopa caòtica i incandescent. Després, mentre l'univers progressa i la temperatura es va refredant, sorgeixen agrupacions de partícules que originen els àtoms i combinacions d'àtoms que compondran els elements amb els quals es crearà la matèria. Així, a mida que l'Univers avança en la dimensió temporal i es refreda, sorgiran tota mena de combinacions de partícules que crearan galàxies, estrelles, planetes. En un d'ells, anomenat Terra, milers de milions d'anys més tard, aquestes combinacions de partícules i d'elements produiran aigua i altres components que faran sorgir la vida.

Què cal tenir en compte per la compra d'entrades?

* El nom de la Cantània és PARTÍCULES
* La Cantània té un total de 16 funcions
* Introdueix cadascun dels codis que t'ha donat l'escola. Tots els codis tenen 5 xifres!
* Recordeu que un codi val per una entrada. 
* L'entrada té un preu únic de 8 euros, sense descomptes.
* Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta sense localitat. Cal recollir l'entrada gratuïta el mateix dia de l'espectacle a les Taquilles del Teatre Auditori.
* Si teniu problemes a l'hora de fer el pagament, els codis queden bloquejats durant 20 min. Espereu aquest temps i torneu a començar el procés.
* La venda amb codis acaba el 23 de març a les 23:59h. A partir de l'11 d'abril la venda és lliure.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR