Un tret al cap

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

90 minuts

12.10.18 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autoria i direcció:  Pau Miró
Repartiment: Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luego

Un tret al cap
Un tret al cap

La periodista d’Un tret al cap s’adona que ha treballat massa anys condicionada pel paraigües d’un mitjà que la limitava. Però, quin preu té la independència de criteri en la nostra societat actual? Una pregunta que podem traslladar també a l’àmbit personal de la nostra vida privada. Allò que no diem, que no afrontem, que no volem veure, ens permet construir relacions de parella i amistats però, són relacions autèntiques?

La censura en l’àmbit públic, en aquest cas el periodisme, i també en el privat, en aquest cap el familiar, és el motor d’aquesta història amarga i tendra a la vegada.

L'última creació del dramaturg Pau Miró que compta amb un repartiment de luxe amb Emma Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins i que pren la forma d'un thriller periodístic que, tot i això, no renuncia a l'humor ni a mostrar els aspectes més íntims dels personatges protagonistes.

Pau Miró és actor, director i dramaturg llicenciat en interpretació a l'Institut del Teatre, que s'ha format com a dramaturg als cursos de la Sala Beckett i que ha signat peces com Els jugadors, la Trilogia animal (formada per BúfalsLleons i Girafes) i Plou a Barcelona.


Crítica:

http://www.masteatro.com/critica-tret-al-cap/
http://www.lahuelladigital.com/un-tret-al-cap-la-practica-del-periodismo/

https://blogculturalia.net/2017/09/27/critica-teatral-un-tret-al-cap-en-la-sala-beckett/


Vídeos:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR