Mag Lari

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

90 minuts

24.11.18 | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Direcció: David Pintó i Josep Maria Lari
Guió: Josep Maria Lari
Repartiment: Roger Molist, Juan Carballido, Josep Ramon,
Albert Obach i Estanis Farré
Coreografia: Roger Molist
Veu en off: Pere Arquillué

Mag Lari
Mag Lari

Aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials i, sobretot, l’humor descarat del mag més xòuman que existeix.

Així es defineix 25 il·lusions, l’espectacle que Mag Lari i David Pintó han creat per celebrar que fa 25 anys que l’il·lusionador va començar a fer màgia. Un viatge en la memòria del Mag Lari que suma records del passat, ens trasllada al primer escenari professional que va trepitjar el mag, ens refresca la màgia de Michael Jackson i ens permetran accedir al backstage d’Ozom. 25 il·lusions espectaculars en una hora i mitja desenfrenada en què la màgia no pararà de fer-nos volar.

Més d’un milió d’espectadors han gaudir ja de la màgia de Mag Lari, que porta més de 15.000 funcions i més de 2.000 funcions en gira. Mag Lari és showman i és còmic, una barreja explosiva que l’ha portat a omplir teatres durant 25 anys. L’avalen la dotzena d’espectacles que ha presentat arreu del món i que l’han portat a actuar a festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa o Japó.

El que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular. Amb aquest estil ha creat espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, tres muntatges de gran format amb què ha demostrat el seu gran talent per a la màgia i ha fet patent el seu estil atrevit, descarat i elegant. A més de gràcies als seus shows, el Mag Lari s’ha convertit en l’il·lusionista més popular del nostre país degut a les seves aparicions a la ràdio i a la televisió, on ha fet de col·laborador dels presentadors més coneguts de la petita pantalla: d’Albert Om, Javier Cárdenas, Andreu Buenafuente, Carlos Sobera i molts més.

 

Crítica

http://www.teatral.net/ca/critiques/critica-espectacle/15675/25-il%C2%B7lusions
http://www.espectaculosbcn.com/critica-mag-lari-25-ilusions/

Vídeos

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR