El fantasma de Canterville

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

90 minuts

25.11.18 | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Versió: Joan Yago (a partir de l’original d’Oscar Wilde)
Direcció: Josep Maria Mestres
Repartiment: Joan Pera, Pep Sais, David Olivares, Claudia Costas, Betsy Túrnez i Òscar Castellví

El fantasma de Canterville
El fantasma de Canterville

El fantasma de Canterville és una obra de nova creació signada per Joan Yago, basada en el conte original d’Oscar Wilde i dirigida per Josep Maria Mestres. Yago situa l’acció en un castell anglès en venta, que acollirà la trobada entre el món immaterial d’un Lord anglès del segle XVI i una moderna família nordamericana del segle XX. Aquesta adaptació a llengua catalana del clàssic de Wilde és un diàleg còmic ple d’ironia i de crítica a la societat de l’època, que segueix una estructura similar a de les tres grans comèdies de l’autor: El ventall de Lady Windermere, Un marit ideal i La importància de ser Frank.

Aquesta hilarant, emotiva i sofisticada comèdia de Joan Yago, un dramaturg amb veu i mirada pròpies, estarà protagonitzada per Joan Pera, que es torna a posar a la pell d’un dels grans personatges de la literatura universal després d’interpretar el vell Harpagon a L’Avar de Molière. Elisabet Casanova, Pep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez i Òscar Castellví completen el repartiment del muntatge.

 

Crítica

http://www.llegirencasdincendi.cat/2018/02/el-fantasma-de-canterville-es-cola-al-teatre-condal/
http://www.espectaculosbcn.com/el-fantasma-de-canterville-teatre-condal/

https://www.nuvol.com/noticies/joan-pera-es-converteix-en-fantasma/

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR