Les noies de Mossbank Road

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

90 minuts

30.11.18 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autoria: Amelia Bullmore
Traducció: Roser Batalla
Direcció: Sílvia Munt
Repartiment: Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura

Les noies de Mossbank Road
Les noies de Mossbank Road

L’obra, dirigida per Sílvia Munt, mostra la progressió constant i, de vegades, caòtica de la relació d’amistat que s’estableix entre tres dones -interpretades per Clara Segura, Cristina Genebat i Marta Marco- que es coneixen durant l’època universitària.

Un lligam poderós que gairebé substitueix la família i del qual totes tres s’alimenten durant tota la seva vida. Amelia Bullmore va decidir escriure Les noies de Mossbank Road (Di, and Viv and Rose) el 2009 mentre passejava pels carrers de Nova York. Va veure les cames d’una senyora que eren idèntiques a les d’una amiga seva i va tenir tantes ganes de tenir-la a prop que va voler captar aquesta sensació en una obra de teatre.

L’obra explora l’evolució de l’amistat de tres dones molt diferents, un trio aparentment incompatible que es troba a la universitat i que formarà un vincle de per vida, i descriu la qualitat d’una amistat que dura anys i anys.

Les noies de Mossbank Road (Di and Viv and Rose en la seva versió original anglesa) es va estrenar el 2011 al Hampstead Downstair de Londres amb un gran èxit de públic i, a principis de 2015, l’obra es va estrenar al Vaudeville Theatre, del West End londinenc. La qualitat del text l’ha convertit en un obra de la qual s’han fet nombroses adaptacions en diferents escenaris d’arreu del món: Polònia, Nova York, Austràlia i Canadà, entre d’altres països. Aquesta és la primera vegada que l’obra es representa a l’Estat espanyol.

 

Crítica

http://www.teatral.net/ca/critiques/critica-espectacle/15684/les-noies-de-mossbank-road
http://www.masteatro.com/les-noies-de-mossbank-road-critica/

https://elpais.com/ccaa/2017/12/20/catalunya/1513806777_071829.html

https://elpais.com/cultura/2017/12/27/babelia/1514389052_919959.html

https://www.nuvol.com/noticies/sempre-ens-quedara-mossbank-road/


Vídeos

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR