All Ways

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

50 minuts

02.12.18 | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Direcció artística i coreografia: Sharon Fridman
Repartiment: Melania Olcina, Álvaro Frutos,
Maite Larrañeta, Richard Mascherin,
Lucía Montes, Juan Carlos Toledo i
Beñat Urretabizkaia
Dramatúrgia: Antonio Ramírez-Stabivo
Composició musical: Danski – IdanShimoni

All Ways
All Ways

El ballarí i coreògraf israelià Sharon Fridman porta deu anys treballant en la dansa a Madrid, un aniversari quecelebraamb aquest nou espectacle,All Ways, reflex de la filosofia de treball i de vida que l’han acompanyat durant aquesta dècada.

Sharon Fridman, un dels referents de la dansa contemporània internacional, planteja l’espectacle com una composició circular, en constant moviment, com a punt de partida. All Ways ens mostra paisatges humans, camins i rutes amb dificultats, per fer reflexionar sobre l’evolució de l’individu.

Set ballarins van, a través dels seus moviments, a la recerca dels somnis i de l’amor. Una peça que balla la llibertat de seguir el camí que es cridat a recórrer. Una indagació sobre les possibilitats del moviment circular. Un estudi sobre la inestabilitat, la caiguda, la velocitat i la força de la gravetat.

Amb aquesta nova proposta de dansa contemporània, el coreògraf tanca el cercle d’investigació del llenguatge emmarcat en la tècnica del “contact”, base de totes les seves coreografies. I és que Fridman torna a presentar un espectacle marcat pels equilibris impossibles, ballarins que volen, desplaçament en el terra que sembla no ferir la corporalitat i persones sense ossos que s’adapten a totes les exigències coreogràfiques. La seva firma és sinònim de música acurada, moviment que no para, tensió en l’espectador, màgia i alè contingut.

Els treballs de Fridman han participat en nombrosos festivals i escenaris de països com França, Itàlia, Regne Unit, Colombia, Corea del Sur o Singapur, entre d’altres. Entre els últims premis rebuts per la companyia es troba el Max 2015 al Millor Espectacle de Dansa per Free Fall i el Premi del Públic al Millor Espectacle de Teatre i Dansa d’Osca 2016.

Crítica

https://susyq.es/criticas/430-sharon-friedman
https://susyq.es/index.php/actualidad/521-sharon-fridman

Vídeos

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR