Fang

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

50 minuts

26.01.19 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Creació i repartiment: Quim Girón
Amb el suport de  Fundació La Pedrera i Festival TNT
Residència artística: Teatre Sant Esteve de Palautordera,
Can Gasol, Cronopis, La Bonita,
Centre Cívic La Barceloneta i La Caldera

Fang
Fang

Amb Fang l’artista de circ Quim Girón ens proposa la unió de la terra i el cos humà a través de la manipulació del fang a escena, que ens farà viatjar per un espectacle ple de formes i escultures úniques; durant la peça es mostrarà el procés de transformació del cos i el fang per acabar sent una sola cosa, transformant per complet l’expressió de l’artista.

Quim Girón és buscador de l’equilibri, el so, el clown i el moviment animal. La seva formació va començar a Barcelona a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, especialitzant-se en verticals, i va continuar formant-se a l’escola de circ LE LIDO (Toulouse), on va fer emergir el joc d’actor i la seva personalitat en l’escena. Va acabar els seus estudis a DOCH (Universitat de dansa i Circ d’Estocolm, Suècia) amb les especialitats de verticals i acro-dansa, on va rebre la beca Sophie Hulten’s per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ. Quim Girón és el fundador i director artístic de la companyia de circ Animal Religion, actuant arreu d’Europa i d’Àsia.

Crítica

http://www.espectaculosbcn.com/critica-animal-religion-fang/
http://www.recomana.cat/CRITICA/3694/86/Fang/Cl%C3%A0udia%20Brufau

http://recomana.cat/CRITICA/3694/3/Fang/RECQE.asp?DONDE=2

Vídeos

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR