Carinyo

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

60 minuts

26.10.18 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Cia. Pérez&Disla
Autoria: Jaume Pérez i Juli Disla
Direcció: Jaume Pérez
Repartiment: Sergio Caballero i Mireia Pérez

Carinyo
Carinyo

Els protagonistes de Carinyo habiten un espai comú, un espai en el que comparteixen un projecte que van iniciar molts anys enrere. Construeixen una bombolla quotidiana per habitar el que entenen per una bona vida. Una vida que els manté units però que també els aïlla de l’exterior. Els provoca un sentiment de que ja no formen part del món. Un tipus de soledat que sorgeix, precisament, de la sensació de desconnexió amb altres realitats.

Un joc escènic amb el qual fer còmplices als espectadors. Una obra interpretada per Sergio Caballero i Mireia Pérez a partir de la dramatúrgia conjunta de Juli Disla i Jaume Pérez, qui s’encarrega també de la direcció.

Envolten als protagonistes els sentiments i el públic, gràcies a una escenografia circular tan oberta com tancada a la vegada. Uns espectadors que passen del riure espontani a la reflexió que sorgeix per temor de veure’s reconegut en el que està passant a l’escenari. Les paraules i els silencis són els veritables protagonistes de l’espectacle, la columna vertebral de Carinyo. Un autèntic pols interpretatiu.

Carinyo és el quart muntatge de la companyia valenciana Pérez&Disla, que va sorgir l’any 2011 després de freqüents col·laboracions entre els artistes escènics Jaume Pérez Roldán i Juli Disla Van arrencar amb Expuestos al Festival Russafa Escènica al2011 i amb La gente van ser finalistes als Premis Max de 2014 en la categoria de Millor Autor Revelació, Premi Espectacle més innovador i original del TAC de Valladolid l’any 2014 i Premi Millor Director al Indifest-Santander de 2015. Amb l’obra El hombre menguante van fer gira amb un gran èxit per diferents ciutats de l’estat i també per Mèxic i Xile.

Crítica

http://www.lacalamanda.com/territori_cultural/8238/carinyo-la-superbia-llico-teatral-de-sergi-caballero-i-mireia-perez

Vídeos:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR