Les Luthiers

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

110 minuts

Espectacle en castellà

17.03.19 | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Exclòs de descomptes

Lletra, música, arrengaments i direcció: Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Marcos Mundstock, Carlos Núñez Cortés i Daniel Rabinovich.

Intèrprets: Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Roberto Antier* (en substitució de Marcos Mundstock), Horacio Tato Turano, Martín O´Connor i Tomás Mayer-Wolf

* Marcos Mundstock no podrà participar en la gira de Les Luthiers de Valencia, Barcelona, Manresa, San Cugat i Granollers perquè s'ha de quedar a Buenos Aires per a realitzar un tractament mèdic. El paper de Marcos anirà a càrrec del conegut actor i director de teatre argentí Roberto Antier, reemplaçant estable de Les Luthiers des de fa 4 anys. L'espectacle es representarà complet i sense modificacions.

Les Luthiers
Les Luthiers

Les Luthiers, premi Princesa d'Astúries de Comunicació i Humanitats 2017, porten més de 50 anys fent humor per tot el món. El sextet, nascut de la coral de la Facultat d'Enginyeria de la Universitat de Buenos Aires, ha compost més de 170 cançons, tocant gèneres com tangos, merengues, correguts mexicans o operetes. Multiinstrumentistes, actors, còmics i compositors amb una sòlida formació cultural i musical, arriben per primera vegada a Granollers per presentar l'espectacle "Viejos hazmerreíres", una antologia de les seves millors peces: Las Majas del Bergantín (sarsuela nàutica); Loas al curto de baño (obra sanitària); Así hablaba Sali Baba (veritats indubtables); Quién mató a Tom McCofee (música en sèrie); Receta Postrera (vals culinari); Amor a primera vista (bossa libidinossa); Dilema de amor (cumbia espistemològica) i Pepper Clemens Sent the messenger, Nevertheless the Reverend Left the Herd (ten-step).

 

BLOG DEL TEATRE:

LES LUTHIERS | Vols saber-ne més

 

VÍDEOS DE L'ESPECTACLE:

Entrevista a Les Luthiers emesa a TVE1:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR