Conferència espectacular

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

50 minuts

15.02.19 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Preu únic. Exclòs de descomptes

Direcció: David Espinosa
Interpretació: David Espinosa
Col·laboració: Africa Navarro
Música: Santos Martínez

Un projecte de Noves Escenes - Transversal

Conferència espectacular
Conferència espectacular

Un repàs i un homenatge als artistes que han marcat la trajectòria de David Espinosa

L’obra de David Espinosa gira entorn a la idea de representació i ruptura dels límits de la teatralitat, qüestiona el fet escènic i altera l'equació dels elements que la componen. Mantenint un esperit crític, carregat d'ironia, sobre la societat i el món de l'art, tracta en cada creació de desenvolupar un joc formal que sorprengui a l'espectador i li faci partícip en el visionat de l'obra, exposant amb cruesa els mecanismes i plantejaments del treball.

Cada cop més interessat per la creació de significat a través de la relació entre la forma, la llum i el so, Espinosa ha aprofundit en el concepte d'espectacularitat plantejant dispositius que, mitjançant mètodes precaris i "low tech", generen diversos efectes carregats de teatralitat. Propostes a les que anomena "Adult Toys" (joguines per a adults), amb els quals ofereix una particular experiència on el component lúdic té tant valor com el discurs artístic, creats d'una manera artesanal, casolana, que seguint la doctrina punk del "fes-ho tu mateix" acosten a l'espectador la creació contemporània, evitant la figura de l'artista elitista i endogàmic.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR