El chico de la última fila

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

90 minuts

Espectacle en castellà

30.03.19 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Direcció: Andrés Lima
Autor: Juan Mayorga
Interpretació: Sergi López, Míriam Iscla, David Bagés, Anna Ycobalzeta, Guillem Barbosa i Arnau Comas

El chico de la última fila
El chico de la última fila

Una obra de misteri que succeeix entre dos espais que són a la vegada de trobada i de conflicte.

Juan Mayorga és un dels autors més importants del teatre espanyol contemporani (Premio Nacional de Teatro 2007, guanyador de cinc premis MAX i membre de la Real Academia Española). D’ell, a la Beckett ja s’hi han vist obres com Cartas de amor a Stalin i Animales nocturnos. Ara, en el context del cicle dedicat a la relació que tenen avui els joves amb la ficció, torna amb El chico de la última fila. El text va ser guardonat amb un premi MAX i va inspirar el cineasta François Ozon per la pel·lícula Dans la maison. La nova producció comptarà amb la direcció d’Andrés Lima i un repartiment de luxe encapçalat per Sergi López.

En paraules de Juan Mayorga: “El chico de la última fila es una obra sobre maestros y discípulos; sobre padres e hijos; sobre personas que ya han visto demasiado y personas que están aprendiendo a mirar. Una obra sobre el placer de asomarse a las vidas ajenas y sobre los riesgos de confundir vida y literatura. Una obra sobre los que eligen la última fila: aquella desde la que se ve todas las demás.”

TRÀILER "EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA"

BLOG DEL TEATRE

EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA | Els nombres imaginaris de Juan Mayorga. Ana Prieto Nadal

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR