Albert Pla

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

90 minuts

31.03.19 | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Guitarra i veu: Albert Pla
Direcció: Pepe Miravete
Música i cançons: Albert Pla i Raül Refree
Disseny d’art: Mondongo

Albert Pla
Albert Pla

Un espectacle multimèdia sobre la por, de sorprenent bellesa poètica

El músic i actor aprofundeix en les inquietuds més intimes i a la vegada més universals a Miedo, la seva última proposta escènica, impregnada de gran impacte visual, on la projecció n’és la protagonista. Una idea original que arriba a casa després de la seva estrena a Buenos Aires. Teatre musical, concert o recital teatralitzat. En aquest nou projecte de l’Albert Pla abunda la utilització de música, textos teatrals i tecnologies avantguardistes per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent. Miedo ens proposa un viatge íntim, des de la infància fins més enllà de la mort, per les emocions i els sentiments que ens produeix aquest fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments: la por.

Les músiques són de Raül Refree, un dels productors musicals més importants del país i el disseny d’art és de Mondongo, una parella d’artistes argentins de reconegut prestigi internacional. Albert Pla és un reconegut i polifacètic artista amb gairebé 30 anys de carrera a l'esquena, en els quals ha desenvolupat una extensa activitat musical i actoral. De la seva discografia sobresurten Ho sento molt (1989), No només de rumba viu l'home (1992), Suposa Fonollosa (1995), Veintegenarios en Alburquerque (1997), Cançons d'amor i de droga (2003), La diferència (2008) i Somiatruites (2011). Així mateix ha escrit cançons per a les bandes sonores de les pel·lícules Carne trémula, de Pedro Almodóvar, i El dia de la bèstia, d'Alex de l'Església. En l'última dècada, els espectacles del català transiten entre la música i el teatre amb un marcat esperit multimèdia, com és el cas, de l’espectacle Miedo.

 

TRÀILER DE "MIEDO"

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR