Envà

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

50 minuts

10.03.19 | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Idea original: Amer i Àfrica
Intèrprets: Amer i Àfrica
Acompanyament escènic: Jorge Albuerne
Mirada externa i música: Karl Stets

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Envà
Envà

Un univers particular de palla ple d'acció, subtilesa i tocs d'humor.

Després de 5 anys d’entrenaments i la creació de tres peces curtes de circ, Amer i Àfrica presenten el resultat de la nova i més gran aventura, la creació d’un espectacle de 40-50 minuts de carrer en el que es reflecteix tot allò après i per aprendre de la seva relació amb el circ i els nostres neguits artístics.

Amer i Àfrica es troben actualment en un gran moment de definició de la seva manera de entendre el circ. Amb la peça Bunkai (estrenada al Trapezi de Reus 2015) van començar a trobar el seu estil, que ha resultat ser dinàmic, original i amb tocs d’humor. En aquest punt tant la tècnica com la investigació que han fet fins ara demanen una peça més llarga. Per això a Envà posen en pràctica moltes idees que han tingut durant aquests anys.

El fet de treballar durant dues temporades d’estiu per la companyia Nofitstate Circus –companyia pionera en el circ contemporani del Regne Unit fundada fa més de 30 anys– els ha fet veure altres maneres de funcionar, crear, treballar i entendre el circ, despertant-los les ganes de tenir un projecte propi. Poder decidir tots els ets i uts de la seva creació els ha motivat i empès enèrgicament cap a aquest nou i primer espectacle de la companyia.

Envà és un projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb el suport de La Central del Circ i La Xarxa Transversal.

IMPORTANT Tenir en compte que la palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat.


BLOG DEL TEATRE

ENVÀ | Entrevistem a... Amer i Àfrica, companyia de circ

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR