ASSAIG GENERAL Carmina Burana

Finalitzat
2018-2019
08.03.19 | 22:30 h

Teatre Auditori de Granollers

Cor de Cambra de Granollers (Josep Vila Jover, director)

Cor Jove Amics de la Unió (Marta Dosaiguas, directora)

Cor Cantiga (Pep Prats, director)

Cor Mixt Amics de la Unió (David Gómez, director)

Cor Participatiu (David Gómez, director)

Petits Cantors Amics de la Unió (Marta Dosaiguas, directora)

 

Ulrike Haller, soprano

Germán de la Riba, baríton

Jordi Domènech, contratenor

 

Josep Surinyac, piano

Eric Ledesma, piano

Percussions de Barcelona

 

Mariona Moya, funambulista

FRAU - Recerques visuals (Vicenç Viaplana i Helena Pielias), direcció d’art, dramatúrgia, vestuari, contingut visual i performance.

ASSAIG GENERAL Carmina Burana
ASSAIG GENERAL Carmina Burana

Torna Carmina Burana, un espectacle musical i visual en majúscules

La innovadora escenografia multimèdia en viu, de la mà de Vicenç Viaplana (VVV), ofereix una nova lectura en clau actual d’aquesta obra de Carl Orff, construint així un pont entre l'origen medieval dels textos i la tecnologia audiovisual del segle XXI.

Hi ha obres que estan més enllà del bé i del mal, de la crítica o de l’elogi. Simplement han traspassat les modes, els encasellaments, les tendències i d’una manera extraordinàriament popular, agraden, convencen. Moltes vegades són conegudes només pel nom, per un parell d’acords o per un ritme obsessiu, però tothom és capaç de reconèixer que aquell títol li diu alguna cosa. Aquest és el cas de Carmina Burana, cantata simfònica del compositor alemany Carl Orff.

El compositor alemany Carl Orff va assolir fama mundial amb l’estrena de la seva Carmina Burana, una de les obres més populars del segle xx. Els textos són un cant a la vida, a l’amor i a l’hedonisme, i als girs de la fortuna; presenten una varietat de registres i escenes, incloent-hi fragments de la vida quotidiana medieval, sàtira social i cançons de taverna. Els cors de la Societat Coral Amics de la Unió ens ofereix la possibilitat de deixar-nos endur pels sotracs sonors i rítmics d’aquest hit de la música clàssica.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR