Removent l'Origen

Gimcana

Comprar
DURADA:  60 minuts
Dimarts 10 de novembre | 19:00 h

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Per participar en l'activitat és imprescindible realitzar la inscripció.

Entre les persones apuntades, es faran grups de 5, amb un màxim de 6 grups. Cada grup estarà format per sis persones més un/a membre del cor que acompanyarà i supervisarà el grup.

Removent l'Origen
Removent l'Origen

Removent l'Origen és una gimcana on cadascun dels grups haurà de superar sis proves que es realitzaran a diversos espais del Teatre Auditori de Granollers de forma simultània. Es tractarà d’un circuit tancat i marcat en fletxes que evitarà que cap grup es trobi entre els canvis de prova, que es marcaran mitjançant una senyal acústica.

A cada prova, un cop superada, els grups obtindran una peça que els permetrà resoldre l’enigma final. Cada prova tindrà una persona responsable que explicarà l’activitat i una persona de suport que desinfectarà el material.

Quan tots els grups hagin superat les sis proves, se’ls convidarà a dirigir-se a la Sala Gran on, també per grups, hauran de trobar un sentit a les peces que han anat rebent i dexifrar-ne el missatge.

Dimarts
10
nov
19:00 h
 

També t'agradarà

Denominació d'Origen
Cor Jove Amics de la Unió
20.11.20 | 21:00 h
Clàssica i Òpera
Viu el Cor! Denominació d'Origen
12.11.20 | 19:00 h
Activitats 360º
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR