Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Una llum tímida

Companyia La Cicatriz

Finalitzat
DURADA:  90 minuts
Del 06.03.21 al 07.03.21

 

Llista d'espera

Preus
15€
7,50€ #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

FITXA ARTÍSTICA
Col·lectiu La Cicatriz
Dramatúrgia: Àfrica Alonso Bada
Composició musical: Andrea Puig Doria i Àfrica Alonso Bada
Repartiment: Àfrica Alonso (Isabel) i Júlia Jové (Carmen)
Direcció Escènica: Marilia Samper
Música en directe: Andrea Puig Doria i Laura Masferrer
Direcció Musical: Andrea Puig Doria

Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura. Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor per Isabel que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins les últimes conseqüències. 

 Un projecte escènic de la Cicatriz 

La peça és una producció de La Cicatriz i òpera prima d’Àfrica Alonso i Andrea Puig. Només s’utilitzen les dues mirades, la de les protagonistes i la de les autores, per parlar d’un context, i per mostrar les dificultats, encara vigents, que comporta ser diferent i estimar diferent dins la nostra societat. És una bombolla d’intimitat que acull a dins les dues actrius i també al públic, amb una proximitat i complicitat màximes. 

La música original és una peça clau que, lluny de la pretensió d’acostar l’obra a un estil musical, en vol proposar un de diferent i propi, fent servir tan sols una guitarra i un violoncel per transmetre necessitats, dubtes i adéus de les personatges. 

Primer treball teatral de la Cia. La Cicatriz, que explica la història de dues dones lesbianes durant la dictadura franquista

Postfunció Una llum tímida
Finalitzat
Postfunció Una llum tímida
a càrrec de Marta Otin
07.03.21 | 20:30 h
Activitats 360º

Dissabte
06
mar
Des de
15 €
Finalitzat
Diumenge
07
mar
Des de
15 €
Finalitzat