Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Ara Malikian

Presenta Le Petit Garage

Entrades exhaurides
Des de
22 €
DURADA:  90 minuts
09.05.21

Llista d'espera 

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí.

Preus
43€ Zona A
22€ Zona B
Exclòs de descomptes

FITXA ARTÍSTICA
Violí: Ara Malikian 
Piano: Ivan Melón Lewis 

Sala Gran

Des dels recintes més grans i espectaculars de tot el món, fins als teatres més íntims i personals, Ara i el seu violí són capaços d'omplir cada racó de sensacions i emocions úniques. Són aquests últims espais, com el Teatre Auditori de Granollers, els que, per les seves dimensions, creen un ambient més acollidor, amb encant i nostàlgia. Un ambient diferent que es trasllada també a la música, eterna conductora de sentiments i sensacions al públic. Ara Malikian al violí i Ivan "Melón" Lewis al piano, seran els encarregats de recórrer les diferents cançons del nou disc, que porta per títol 'Petit Garage', des d'un punt de vista més clàssic.  

Tanqueu els ulls i gaudiu d'un concert únic i personal de piano i violí! 

En el nou àlbum 'Petit Garage' el violinista fa un recorregut pels garatges de les grans ciutats que han deixat empremta en el seu estil i cor al llarg de la seva carrera artística. En aquest disc s'ha envoltat d'artistes nacionals i internacionals com Bunbury, Kase O, Franco Battiato, Serj Tankian, Pablo Milanés o Andrés Calamaro entre d’altres. No faltaran composicions pròpies, unes més inquietes i mogudes i d’altres, més íntimes i personals. Un disc creat després de suspendre per la pandèmia una gira prevista per més de seixanta països. 

Ara Malikian és un violinista espanyol, d'origen libanès i ascendència armènia. Ara ha gravat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d'infinitat d'espectacles. Les seves últimes dues gires, '15' i 'The Incredible World Tour of Violin' l’han projectat a escala internacional, visitant les capitals, auditoris i teatres més prestigiosos del món: Londres, París, Roma, Moscou, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Santiago de Xile, Pequín, Hong Kong, Istanbul, Madrid, Lisboa, Berlín, entre d’altres. 

Diumenge
09
mai
17:00 h
 
Des de
22 €
Entrades exhaurides
 
20:00 h
 
Des de
22 €
Entrades exhaurides