[Infinit]

Companyia Humanhood

Finalitzat
diumenge, 1 de maig | 19:00 h
DURADA:  65 minuts

PREUS
25 € Zona A
12 € Zona B
12,50 € #SecretJove

ABONAMENTS
3-4 espectacles: 20 €
5-7 espectacles: 18,75 €
+8 espectacles: 17,50 €

FITXA ARTÍSTICA
Concepte, direcció i coreografia Júlia Robert, Rudi Cole (HUMANHOOD)
Interpretació Rudi Cole, Mai Yun-Chi, Peter Butler, Piers Sanders, Romee van de Meent, Soulyun Park , Teige Bisnought, Tzu-Yi Tseng.
Composició musical Iain Armstrong i Júlia Robert & Rudi Cole
La música inclou veus de Deya Dova i Votiv de Dorisburg
Disseny il·luminació Tom Visser
Disseny vestuari Lurdes Bergada i Sygman Cucala, amb Júlia Robert i Rudi Cole
Disseny escenografia Júlia Robert i Rudi Cole
Producció Humanhood
Coproducció Mercat de les Flors, Birmingham 2022 Festival, The Lowry & Sadler’s Wells, Londres
Amb el suport Arts Council England, Institut Català de les Empreses Culturals, DanceXchange, Birmingham Hippodrome, Dance City, Elclimamola, Graner fàbrica de creació i L’Animal a l’Esquena.

Sala Gran

ACTIVITATS 360°
18 h Presentació a càrrec del Col·lectiu Recomana.
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle.

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

A ∞[Infinit], la catalana Júlia Robert Parés i el britànic Rudi Cole -membres de Humanhood- exploren una nova manera de presentar la dansa per guiar el públic a un viatge intern a través del poder del moviment. Aquesta dansa-teatre-meditació és una invitació a deixar-se anar, a escoltar-se de manera profunda, a sentir. Una experiència cinematogràfica que fusionant de manera fluida i impactant els cossos (ballarins i públic), la llum i el so.

La companyia Humanhood va ser creada l’any 2016 per la catalana Júlia Robert Parés i el britànic Rudi Cole, amb treballs que combinen ciència i misticisme. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació pels descobriments de la física moderna i la saviesa del misticisme oriental, tot fusionant aquests dos mons aparentment contrastats i abstractes en el cos humà i la fluïdesa del moviment. Les peces són processos que s’entrellacen uns amb els altres, combinant el seu creixement espiritual amb l’artístic.

Dansa contemporània per fluir i sentir a través dels cossos i el moviment

Entrevista als ballarins Julia Robert i Rudi Cole de Hummanhood

Al llarg dels anys d'aventures mundials dels codirectors artístics Julia Robert i Rudi Cole en meditació, canalització energètica, ioga, medicina vegetal i desenvolupament personal, van aprofitar el poder intern i es van sentir cridats a compartir una obra d'art que s'alinea amb la missió d'elevar la consciència humana. Durant la seva carrera creativa, es van esforçar per establir un vincle que unís la seva expressió artística amb el camí espiritual. ∞ [Infinit] és la culminació del seu enfocament holístic personal, esculpint una nova forma d'experimentar una producció de dansa, on l'escenari del teatre es converteix en un espai sagrat propici per a les realitzacions internes. ∞ [Infinit] obre una porta a través de la qual es convida l'audiència a accedir a l'infinit que tots tenim a dins.

‘Humanhood – ∞ {Infinit}’, per Jordi Ribot Thunnissen | El blog del Mercat de les Flors

Diumenge
01
mai
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat