Trencadís

Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya (OMAC)

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
Dissabte 07 de maig | 20:00 h

PREUS
20 € Zona A
10 € Zona B
10 € #SecretJove

ABONAMENTS
3-4 espectacles: 16 €
5-7 espectacles: 15 €
+8 espectacles: 14 €

FITXA ARTÍSTICA
Orquestra de
Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC)
Daniel López, composició i direcció
Anna Ferrer, veu

Sala Gran

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Trencadís és la producció inaugural de l’OMAC, el projecte de joves creadors i intèrprets de músiques d’arrel dels Països Catalans. Un concert de nova creació, compost i dirigit per Daniel López, amb més de trenta músics en escena i la cantant solista Anna Ferrer. Trencadís ofereix dotze poemes musicats de poetes i poetesses d’arreu dels Països Catalans, com Josep Pedrals, Clara Fiol, Anna Gual, Rosa Vilanova, Enric Casasses, Sònia Moya i Juana Dolores Romero. Un concert que explora formes musicals ancestrals de transmissió oral per transformar-les, aprofitant la versatilitat tímbrica sense precedents de l’OMAC.

L'Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya

L'OMAC és un projecte catalitzador de l'efervescència creativa de l'ecosistema musical d'arrel per mitjà de la producció i exhibició d'obres de nova creació per arribar a nous públics, nacionals i internacionals, de diferents generacions.

L'esperit d'innovació i d'experimentació que es desprenen de la missió del projecte, són coherents amb la voluntat de produir i de programar obra d'estrena per a cada temporada de concerts. Una formació instrumental única que innova des de la tradició i que produeix els seus propis espectacles, servint de plataforma als compositors emergents i d'altaveu per la cultura popular.

Concert de joves intèrprets catalans de diferents gèneres musicals

Notícia a VOTV | L'OMAC, una orquestra de música tradicional amb arrels garriguenques

OMAC | L'Ocult natural (Teatre Kursaal, Manresa, 14/10/21)

Dissabte
07
mai
20:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat