Semilla

Festival elPetit

Finalitzat
DURADA:  30 minuts
diumenge, 20 de novembre | 18:00 h

Preu:
8€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Companyia Tea Tree

Creació i interpretació: Sara Olmo i Pierre Viatour
Creació musical: Mark Dehoux

Sala Gran 
Recomanat de 2 a 6 anys

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

Semilla parla de l'alegria de sembrar, d'imaginar una nova vida. Sembrar amb l’esperança que creixi! Cal esperar, tenir paciència, acceptar el ritme de la natura i mentrestant jugar amb el temps. Deixar-se endur per la incertesa, el desconegut. Al final, què sembrem? On germinarà? On arrelarà? Una planta creix malgrat tot i una idea germina qui sap on! 

A l'escenari, un duet còmplice combina la dansa i el circ al voltant d'una llavor. Una obra de poc text, només algunes paraules i el moviment dels cossos de Sara Olmo i Pierre Viatour. Aquests són els elements essencials que ens endinsen en el seu univers ple de picardies. Obren la nostra imaginació, com si fossin finestres, i ens donen ales per ser lliures. 

La companyia Tea Tree acaba de néixer, però els seus fundadors tenen una important experiència artística. Sara Olmo, era ballarina i coreògrafa de la companyia Les Vikings i Pierre Viatour és portador de cos a cos en el circ i actor. Van començar a treballar conjuntament amb la creació de l'espectacle Cache-cache, creat pel Théâtre de la Guimbarde. Aquest espectacle va rebre el premi Ministra Alda Gréoli a les trobades de públic jove de Huy l'agost de 2017.  

Un nou llenguatge dels cossos per alimentar la imaginació i difondre la inspiració

Diumenge
20
nov
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat