La ratera

D'Agatha Christie

Finalitzat
Del ds. 22.10.22 al dg. 23.10.22
DURADA:  80 min

Preus:
10€
5€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 8€
5-7 espectacles: 7,50€
+8 espectacles: 7€

Fitxa artística:
Hydra del Nord 
Direcció: Dani Codina
Interpretació: Noemi Calvó, Pau Carreté, Esher Arimon, M. Rosa Sopena, Glòria Villalba, Teresa Durán, Marta Moreno i Xavi Morell

Compartir

L'obertura de la casa d'hostes de la Mollie i en Giles Ralston a Monkswell Manor no ha començat de la millor manera. La senyora Boyle es queixa de tot, ha caigut una nevada imponent que els ha deixat incomunicats, la ràdio dona la notícia d'un assassinat a Londres i, a l'últim moment, ha aparegut la senyora Paravicini, que de seguida ha fet sentir incòmodes la resta d'hostes. L'arribada de la inspectora Trotter no ha millorat les coses: una nota trobada per la policia fa pensar que l'assassí de Londres ve cap a la mansió, disposat a cometre dos crims més. A partir d’aquest moment els hostes esdevenen sospitosos i es comencen a mirar de reüll. Potser l’assassí o assassina no ha de venir perquè ja és a dins. I la seva propera víctima, també. 

La coneguda obra de misteri d’Agatha Christie, La ratera, és considera l'obra teatral de major permanència mundial en cartell, perquè des de 1952 continua representant-se a Londres de forma ininterrompuda. A Llevant Teatre, l’obra arriba de la mà de l’associació sociocultural Hydra del Nord, dirigida per Dani Codina i forjada al Centre Cívic Nord a través de l’entitat La Llançadora.  

Un dels misteris més importants de la dama del crim

Dissabte
22
oct
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
23
oct
Des de
10 €
Finalitzat