Official presentation of the gadgets for our salvation

Una proposta sobre la salvació del món

Finalitzat
2022-2023
dissabte, 5 de novembre | 20:00 h
DURADA:  55 min

Llista d'espera 

Preus:
15€
7,50€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Júlia Barbany 
Mirada externa: Jordi Fondevila
Composició musical: Pol Clusella

Activitats 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Compartir

Partint de la idea d’identitat nacional Júlia Barbany, artista convidada de la temporada al Teatre Auditori de Granollers, es planteja un seguit de preguntes entorn de la construcció i deconstrucció d’identitats nacionals. Com l’estètica i el “gadget” articulen dinàmiques d’esperança que, sembla ser, es veuen fallides davant l’imminent apocalipsi.  

Apassionada dels còmics de distòpia i futurista i de les narratives apocalíptiques d’Isaac Asimov. Des de molt petita, Barbany va mostrar una gran fascinació per la fi del món, fet que la va portar a endinsar-se en un projecte del qual vol que el seu públic formi part. És ser la generació de la fi del món una garantia de transcendència històrica a la qual no estem disposats a renunciar? 

L’actriu i creadora, component del Col·lectiu Las Huecas, presenta aquest espectacle en solitari per reflexionar sobre l’ansietat que genera el fet d’estar perdent la nostra terra i sobre quin és el “gadget” que pot aportar-nos esperança cap a un futur ferm. Una conferència performativa que, a través de la ironia i la sàtira, es pregunta què hi ha després de la fi de tot? On anirà a parar la població quan la Terra sigui destruïda? 

Júlia Barbany és l’artista convidada del Teatre Auditori de Granollers 

Dissabte
05
nov
Des de
15 €
Finalitzat