Cordèlia

Finalitzat
Del ds. 12.11.22 al dg. 13.11.22
DURADA:  75 minuts

Preus:
18€
9€ #SecretJove

Abonaments: 
3-4 espectacles: 14,40€
5-7 espectacles: 13,50€
+8 espectacles: 12,60€

Fitxa artística:
Dirigit pel granollerí Frederic Roda
Autor: Joan Gomila
Intèrprets:
Joan Gomila en el personatge de director de la companyia
Ignasi Guasch en el personatge de director del teatre
Núria Fiol en el personatge d’actriu
Il·luminació: Cesc Montané
So: Gabriel Padilla

Activitats 360º
— Dissabte 12.11 – Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Compartir

Tres personatges separats generacionalment, des d’un estatus social diferent, des d’una vida viscuda diferent i amb una relació amb el poder diferent, es troben davant el repte d’aixecar una obra de teatre: Cordèlia. Aquest fet es trenca, a les darreres eleccions, amb la formació del nou govern on la intolerància hi ha entrat amb ganes de passar comptes a persones que s’havien destacat amb anterioritat en la dinamització cultural, el compromís públic o l’orientació sexual.

Tres personatges vinculats al teatre en patiran aquest canvi ideològic

D: és el director del teatre

Des fa uns anys esta gestionat per aquesta persona amb empenta, coneixedor del món teatral i amb una vida establida en la més absoluta comoditat. Al seus 40 anys, casat i amb dos fills i un matrimoni feliç, no enyora els dies en que era una agitador cultural i liderava el grup de teatre local .

A: és una jove actriu

Amb 25 anys s’ha format a fora durant 6 anys i té el convenciment de voler ser actriu. Tot i això retorna a la ciutat amb les mans buides, com la majoria dels joves de la seva generació. Té en ment un projecte sobre els abusos del poder. Per damunt de tot vol ser actriu.

DC: és el director de la companyia de teatre

És un home de 60 anys. Fa vint-i-cinc anys va decidir abandonar la ciutat a rel d’un escàndol que va commocionar la ciutat: la projecció d’unes pel·lícules pornogràfiques de temàtica gay. A l’exili ha eixugat el seu dolor. Retorna a la ciutat com un àngel caigut a la recerca d’algú especial amb qui muntar Cordèlia.

Dissabte
12
nov
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
13
nov
Des de
18 €
Suspès